Direct beleggen

U belegt buiten AFM-toezicht

Beleggen in vastgoed

Naast de mogelijkheid om geld uit te geven, heeft geld ook de potentie om te kunnen groeien. Op dit moment is een spaarrekening met lage rentes geen goede keuze en er zijn weinig alternatieven met een hoog rendement zonder veel risico’s. Daarbij is, wanneer het om uw spaargeld gaat, veiligheid van groot belang.

Vastgoed is een goed alternatief

Investeren in vastgoed is een aantrekkelijke manier van beleggen. U kunt hiermee hoge rendementen behalen met weinig risico. Het onderpand dat u voor uw investering krijgt, zorgt namelijk voor een stuk zekerheid. De aanschaf van een beleggingspand is niet voor iedereen weggelegd vanwege de kosten en de tijd die er in gaat zitten.

Kies uw belegging

Woon Kapitaal maakt vastgoed bereikbaar

Met Woon Kapitaal zorgen wij ervoor dat vastgoed bereikbaar wordt voor particulieren. U bent niet de enige die op zoek is naar een veilige en rendabele bestemming voor uw spaargeld. Wij brengen het benodigde geld bij elkaar en investeren daarmee in langdurig verhuurd Nederlands vastgoed.

Het systeem werkt eenvoudig

Vanaf 2.000 euro koopt u een vastgoedobligatie, waar u per kwartaal rendement over ontvangt. Daarnaast krijgt u uw volledige inleg aan het einde van de looptijd gewoon weer terug. Het fijne aan Woon Kapitaal is dat wij vanaf het eerste moment al uw zorgen uit handen nemen. Op deze manier investeert u laagdrempelig in vastgoed.

U kunt zelf uw looptijd kiezen met het daaraan gekoppelde vaste rendement:

  • Looptijd 1 jaar: 5% vast rendement
  • Looptijd 3 jaar: 5,5% vast rendement
  • Looptijd 5 jaar: 6% vast rendement

Bereken uw rendement met onze beleggingscalculator.

Kies uw belegging

Wat zeggen onze klanten

Neem contact met ons op

Wij staan u graag te woord.

Woon Kapitaal

Wij verzilveren uw woning. U verkoopt uw woning aan Woon Kapitaal en huurt uw eigen woning tegen een marktcomfort huurprijs terug.

Onze klantervaringen

Contactdetails

085 - 13 02 682
info@woonkapitaal.nl

Ons adres
Celsiusstraat 32
1704 RW Heerhugowaard

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Woon Kapitaal | Privacybeleid | Disclaimer

Menu