Belegger worden?

U belegt buiten AFM-toezicht
Belegger worden?

Belegger worden?

Belegger worden? Wij leggen u graag uit hoe het werkt. Door te beleggen kunt u namelijk voor uzelf extra vermogen opbouwen. U kunt via Woon Kapitaal bijvoorbeeld tot 6% rendement halen uit uw investering. Bij een bank is uw rendement op dit moment niet hoger dan 0,03%.

Belegger worden?

Wanneer we over beleggen praten, praten we eigenlijk over investeren. Een investering waarbij uw geld voor een korte- of lange tijd wordt vastgelegd met als doel uw inleg te vergroten en uiteindelijk uit te laten keren. U kunt bijvoorbeeld kijken naar het beleggen in aandelen, maar ook in vastgoed! Het investeren in aandelen en landgoed is beide riscovol. Echter heeft u door te investeren in vastgoed onderpand.

Door de hoge rendementen stappen mensen vaak blindelings in een investering. Maar beleggen is niet zonder risico. De huizenmarkt kan stijgen, maar ook zeker dalen. Beleg daarom alleen met geld dat u over heeft en niet van afhankelijk bent. Echter is het beleggen in vastgoed niet zo risicovol als bijvoorbeeld investeren in aandelen. Het onderpand dat u voor uw investering krijgt zorgt voor een stuk zekerheid.

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed is een manier om snel, hoge rendementen te behalen op uw investering. Door te investeren in vastgoed krijgt u via ons een jaarlijkse rente van oplopend tot 6%. Door te beleggen in vastgoed kunt u simpel gezegd ruim dertig maal meer rente ontvangen dan via uw spaargeld op de bank.

Beginnen met beleggen bij Woon Kapitaal

Wij bij Woon Kapitaal maken vastgoed voor u bereikbaar. Wij investeren uw geld in Nederlands vastgoed. Geen rare buitenlandse investeringen, maar gewoon bij u om de hoek.

Het systeem werkt eenvoudig. U kunt vastgoedobligaties vanaf € 2000,- kopen. U kiest zelf of u per jaar, per half jaar of per kwartaal uw rendement uitbetaald wilt krijgen. Aan het einde van de looptijd krijgt u uw volledige inleg weer terug.

  • Looptijd 1 jaar: 5% vast rendement
  • Looptijd 3 jaar: 5,5% vast rendement
  • Looptijd 5 jaar: 6% vast rendement

Bereken uw rendement met onze beleggingscalculator.

Kies uw belegging

Ga terug naar blogs

Wat zeggen onze klanten

Neem contact met ons op

Wij staan u graag te woord.

Woon Kapitaal

Wij verzilveren uw woning. U verkoopt uw woning aan Woon Kapitaal en huurt uw eigen woning tegen een marktcomfort huurprijs terug.

Onze klantervaringen

Contactdetails

085 - 13 02 682
info@woonkapitaal.nl

Ons adres
Celsiusstraat 32
1704 RW Heerhugowaard

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Woon Kapitaal | Privacybeleid | Disclaimer

Menu