Verkoopbemiddeling

Waarom verkoopbemiddeling
Helaas kan Woon Kapitaal niet alle woningen verzilveren. Het is wel mogelijk dat wij uw woning aanbieden bij een andere investeerder die wel uw woning koopt en aan u terug verhuurt.

Hoe werkt dat
Woon Kapitaal beschikt over een netwerk van investeerders en vastgoed professionals. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij ons netwerk benaderen met een interessepeiling. Mocht er interesse zijn dan zal er een persoonlijke afspraak worden ingepland met zowel u als de toekomstig investeerder. Dat gesprek zal dienen als eerste kennismaking maar ook om te kijken of er een match is.

Wat gebeurt er daarna
Als we spreken van een match dan zal er een taxatie van uw woning plaats vinden. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke taxateur. Deze zal de huidige marktwaarde van uw woning vaststellen. Deze waarde zal dan ook worden gebruikt in de berekening van het verzilvertraject.

Transactie
Als alle afspraken vast staan dan zal er een datum worden geprikt om bij de notaris alles rond te maken. U verkoopt hierbij uw woning en bent vervolgens huurder. De investeerder wordt uw verhuurder en vanaf dat moment is het voor ons afgerond.

Tot slot
Het verzilveren bij vastgoedbemiddeling is maatwerk. Er is meer mogelijk dan bij het verzilvertraject van Woon Kapitaal. Zo kunt u bijvoorbeeld andere afspraken maken met de investeerder die bij Woon Kapitaal niet mogelijk zijn. Bedenk van te voren goed wat uw wensen zijn, en leg deze voor in het persoonlijk gesprek.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact met ons op

Wij staan u graag te woord.

Woon Kapitaal

Wij verzilveren uw woning. U verkoopt uw woning aan Woon Kapitaal en huurt uw eigen woning tegen een marktcomfort huurprijs terug.

Onze klantervaringen

Contactdetails

085 - 13 02 682
info@woonkapitaal.nl

Ons adres
Celsiusstraat 32
1704 RW Heerhugowaard

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Woon Kapitaal | Privacybeleid | Disclaimer

Menu