Uw eigen huis verzilveren

Uw eigen huis verzilveren? U verkoopt uw woning aan Woon Kapitaal en huurt uw eigen woning tegen een marktcomforme huurprijs terug. Op deze manier komt de overwaarde, die vast zit in de woning, vrij en kunt u toch van uw woning en woonomgeving blijven genieten. U krijgt er een goed gevulde bankrekening voor terug, waar u alles mee kunt doen.

Met ‘sale & lease back’, zoals deze werkwijze heet, lost Woon Kapitaal financiële problemen in de woningmarkt op zonder dat je als woningeigenaar verplicht bent te verhuizen. Wij richten ons alleen op Nederlands vastgoed.

In welke situaties kunnen wij u helpen?

Scheiding
Er bestaan diverse situaties, waarbij het verzilveren een oplossing biedt. Bijvoorbeeld bij een scheiding. Als spullen en financiën verdeeld worden, kan vaak geen van de partners in hun huis blijven wonen. Maar als u de woning verkoopt aan Woon Kapitaal, kan een van de partners de woning vervolgens terug huren.

Eigen bedrijf
Of u heeft een eigen bedrijf dat behoefte heeft aan wat liquide middelen. Door uw woning te verzilveren komt dit geld beschikbaar terwijl er in de woonsituatie niks verandert.

Hypotheek
Beschikt u over een aflossingsvrije hypotheek, die bijna afloopt en u bent de 67 jaar gepasseerd? Banken zijn niet zo snel met het verstrekken van een nieuwe hypotheek, als u na uw pensioen niet meer aan de financiële toetsing voldoet. Dan zit u met een torenhoge schuld. Ook hier kan de formule Woon Kapitaal u helpen. Uw vrij gemaakte overwaarde kan natuurlijk ook een prettige pensioenaanvulling zijn.

Aanpassing
Wilt u in uw woning blijven, maar moet er een aanpassing plaatsvinden met het oog op de toekomst? Bijvoorbeeld wanneer er iemand moeilijk ter been is en een traplift nodig heeft. Waar haalt u de financiën hiervoor vandaag. Lang niet alle aanpassingen worden vergoed. Ook hierbij biedt Woon Kapitaal de oplossing. Wij bekijken samen uw situatie en komen met een passende oplossing.

Verhuurder
Bent u verhuurder van vastgoed, maar zoekt u iemand die de zorgen overneemt over bijvoorbeeld het innen van de huur of onderhoud? Neem contact met ons op. Wij kunnen u helpen.

Groot netwerk
Is het verzilveren van uw woning altijd een oplossing? Helaas moeten we daar nee op antwoorden. Maar we kijken ook in dat geval graag samen met u naar de mogelijkheden die er wel zijn. We beschikken over een groot netwerk van partners.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Neem contact met ons op

Wij staan u graag te woord.

Woon Kapitaal

Wij verzilveren uw woning. U verkoopt uw woning aan Woon Kapitaal en huurt uw eigen woning tegen een marktcomfort huurprijs terug.

Onze klantervaringen

Contactdetails

085 - 13 02 682
info@woonkapitaal.nl

Ons adres
Celsiusstraat 32
1704 RW Heerhugowaard

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Woon Kapitaal | Privacybeleid | Disclaimer

Menu